Lenovo presenteert 8 november Moto M (en nog een keer de Lenovo P2)

Lenovo zal zoals het er nu naar uitziet op 8 november het doek van de nieuwe Moto M halen. Deze smartphone kwam de afgelopen tijd meerdere keren in het nieuws. Ook zal Lenovo-Motorola nogmaals de Lenovo P2 aankondigen, die we in september ook al zagen.

Moto M: aankondiging 8 november

In de afgelopen weken kwamen er meerdere foto’s en berichten binnen over de Moto M. Deze smartphone zal worden voorzien van een metalen behuizing, een MediaTek Helio P10 octa-core processor en een 5,5 inch Full-HD display. Het mid-end toestel krijgt daarbij niet een vingerafdrukscanner aan de voorzijde (zoals bij de Moto Z en Moto G4 Plus), maar net als bijvoorbeeld Huawei aan de achterzijde. Ook wordt er een 16 megapixel camera en 8 megapixel front-camera verwacht, samen met een 3000 mAh accu.

Moto M 8 november

Aan de hand van uitgelekte beelden over de presentatie van de nieuwe Moto M, kan gesteld worden dat het toestel op 8 november in China aangekondigd zal worden. De smartphone zal het modelnummer XT1662 meekrijgen en komt mogelijk ook naar de Europese markt, hoewel we die bevestiging nog niet definitief hebben.

Lenovo P2

Lenovo P2

Op dezelfde dag zal Lenovo-Motorola ook de Lenovo P2 nog eens laten zien. Dit toestel werd tijdens de IFA in Berlijn gepresenteerd vorige maand. Echter zou het toestel ook zijn debuut maken op de Chinese markt, zo is nu de verwachting.

DroidApp ontdekte in september al dat de Lenovo P2 naar Nederland zal komen. Dit toestel is voorzien van een 5100 mAh accu, een 5,5 inch Full-HD display, 3GB RAM, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera en een 5 megapixel front-camera. De details van de Lenovo P2 hebben we voor je op een rij gezet op de smartphone-pagina, die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel