Journi: je sociale dagboek voor op reis

Met de app Journi kun je de reizen die je maakt bijhouden. Je kunt hieraan tekst en foto’s toevoegen zodat je belevenissen in één overzicht staan. Je kunt ervoor kiezen om je dagboek met je reizen niet alleen voor jezelf toegankelijk te maken maar ook om deze te delen met je vrienden of familie.

Journi

De app Journi is een handige app voor het bijhouden van de reizen die je maakt. Je kunt de belevenissen die je meemaakt bijhouden in een blog. Naast tekst kun je hier ook foto’s aan toevoegen om het zo compleet te maken en je vrienden te laten merken dat je geniet. Je hebt ook de optie om je belevenissen openbaar te zetten zodat iedereen je vakantieverhalen kan lezen.

Reisdagboek

Journi werkt erg eenvoudig. Je vult een locatie in van de reis die je gaat maken. Klik vervolgens op de locatie waarna je het blog kunt beginnen met je belevenissen. Wanneer je met een vriend bent die ook gebruik maakt van Journi kun je hem of haar ook toevoegen aan je trip. Als je verhaal af is kun je deze ook delen via verschillende applicaties.

Er zijn ook andere mogelijkheden zoals ‘explore’. Hier kun je belevenissen lezen van andere Journi gebruikers die hun blog openbaar hebben gedeeld. Via notificaties kun je zien we je vrienden zijn geworden en blogs die gevolgd worden. Verder kun je persoonlijke gegevens toevoegen via het profiel, trips bekijken van vrienden en nog instellingen wijzigen betreft de notificaties. Journi is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel