AroundMe: nuttige app laat je zien wat er in de buurt is

AroundMe is een handige applicatie die zeker van pas kan komen als je op vakantie bent. Wat er allemaal om je heen te beleven is, vind je in de app AroundMe. Alles is in AroundMe gebundeld in een effectieve applicatie.

AroundMe

Als je voor de eerste keer ergens komt is het vaak zoeken naar bepaalde dingen. Dit kan een hotel zijn, een restaurant, geldautomaat of supermarkt. Met de applicatie AroundMe hoef je niet meer lang te zoeken want deze handige Android-app geeft precies aan waar zich iets bevindt.

AroundMe is een handige app voor op vakantie. Echter is AroundMe niet alleen voor op vakantie een handig hulpmiddel, ook binnen Nederland kan de applicatie uitstekend van pas komen. Je vind in de applicatie een overzicht van categorieën. De categorieën bestaan uit onder andere banken, tankstations, ziekenhuizen, parkeerplaatsen, taxi’s en supermarkten.

AroundMe

Bij het kiezen van een categorie wordt direct een op basis van je locatie een overzicht gegeven van welke bedrijven zich in de buurt bevinden. Je kan de resultaten zowel in lijstweergave bekijken als weer laten geven op de kaart, satelliet-weergave of op basis van de verkeersdrukte.

Locatie

Je kan in AroundMe ook in plaats van je huidige locatie te doorzoeken, je vakantieadres al in te toetsen. Je kan op basis van plaatsen ook direct al zoeken naar de onderdelen in je omgeving. Bij de resultaten krijg je de afstand te zien en het adres.

AroundMe

Indien aanwezig wordt ook het telefoonnummer en de website getoond, samen met een Google Maps kaart als er op het resultaat wordt geklikt. Je kan daarbij direct naar de plaats navigeren, hem opslaan in je contacten of hem delen met vrienden en familie.

AroundMe

AroundMe voor Android

AroundMe is gratis te downloaden uit de Google Play Store. De app is voorzien van een aantal, niet al te storende banners. Met een in-app aankoop van twee euro kan je AroundMe reclame-vrij gebruiken. Je kan AroundMe downloaden via onderstaande button.

Bekijk ook: 

AroundMe
AroundMe
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel