Lonely Planet Guides: nuttige, gratis stedengids voor Android

Als je voor de eerste keer een (buitenlandse) stad bezoekt, verdiep je je natuurlijk goed in deze stad. Met een stedengids onder je arm en een plattegrond in je hand wist je alles te vinden. Nu kan het ook allemaal met een nieuwe handige app. Lonely Planet is geen onbekende speler voor veel reizigers. Nu is er de gratis Lonely Planet City Guides app voor de smartphone.

Lonely Planet City Guides

Laat de plattegrond van Parijs of de stedengids van Berlijn maar thuis; de applicatie Guides van Lonely Planet helpt je met het vinden van de mooiste plekjes van verschillende steden. Op dit moment zijn er 37 steden in de app van Lonely Planet te vinden die offline opgeslagen kunnen worden op je telefoon. Je vindt er informatie over steden als New York, Dubai, Amsterdam, Berlijn, Praag, Parijs, Barcelona, Moskou, Sydney en nog vele andere steden.

Informatie over steden

Bij iedere stad vind je tips voor bezienswaardigheden, eetgelegenheden, slaapaccommodaties, shopping, drinken en amusement. Daarnaast zie je ook waar je de highlights kunt vinden, waar je een mooie uitkijk hebt over de stad en waar je de markten kunt vinden.

Achtergrondinformatie over een stad vind je ook in de app Lonely Planet Guides. Wanneer er in de stad van je keuze een andere munteenheid gebruikt wordt, kan je snel de valuta omrekenen. Je krijgt ook informatie met het gemiddelde prijsniveau en informatie over de stad.

Downloaden

Lonely Planet Guides kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Bekijk ook:

Guides by Lonely Planet
Guides by Lonely Planet
Ontwikkelaar: Lonely Planet
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel