Sony Xperia PP10: nog onbekende smartphone opgedoken

Op het internet zijn beelden verschenen van een nieuwe smartphone van Sony. Volgens de bekende leaker Evan Blass gaat het om de Sony Xperia PP10. Gaan we dit toestel zien tijdens het Mobile World Congress?

Sony Xperia PP10

Zover bekend gaat Sony tijdens het Mobile World Congress dit jaar geen grote introducties doen. Vandaag heeft de bekende ‘leaker’ Evleaks een render naar buiten gebracht van een nog onbekende smartphone van Sony. Het toestel is opgedoken met de naam Sony Xperia PP10, maar het is onbekend of dit de definitieve naam gaat worden of dat het hier gaat om een codenaam.

Sony Xperia PP10

Op het scherm van het toestel is de datum ‘vrijdag 15 juni’ te zien, wat er op zou kunnen duiden dat we dit toestel pas op die datum gaan zien. Op 22 februari houdt Sony wel een persconferentie tijdens het Mobile World Congress, wellicht dat we dan een glimp kunnen opvangen van het toestel.

Design

Het design van de Xperia PP10 valt direct op. Op de foto lijkt het op geborsteld metaal, maar dit kan ook een plastic effect zijn. Aan de zijkant van de Sony zien we dezelfde power-button als bij de Sony Xperia Z5 waarbij we vermoeden dat hier ook de vingerafdrukscanner in geïntegreerd zit. De nieuwe interface van de Xperia hebben we nog niet eerder gezien.

Naar verwachting zal het hier gaan om een toestel in het mid-end segment. Zodra er meer bekend is over de nieuwe smartphone van Sony, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel