Uitgelekt: is dit de Sony Xperia C6 met randloos scherm?

Sony komt naar verwachting tijdens het Mobile World Congress, eind februari, met in ieder geval één nieuwe smartphone; de Sony Xperia C6. Het toestel van Sony is nu voor de camera verschenen en valt op door het vrijwel randloze beeldscherm.

Sony Xperia C6?

Op het internet zijn foto’s uitgelekt van een nieuw Xperia-toestel van Sony. Vermoedelijk gaat het hier om de opvolger van de Sony Xperia C5, de Sony Xperia C6. Aan het eind van volgende maand zal het toestel waarschijnlijk aangekondigd worden. Dan vindt het Mobile World Congress plaats in Barcelona, waar doorgaans fabrikanten hun nieuwe smartphones laten zien.

Sony Xperia C6

Het ontwerp van de smartphone heeft veel weg van de huidige Sony Xperia C5 Ultra en Sony Xperia C4. Aan de zijkant van het toestel is een ronde power-button te vinden, wat aangeeft dat we niet zoals bij de Sony Xperia Z5 een vingerafdrukscanner aantreffen. Sony zal zich met dit toestel willen gaan richten op het mid-end segment.

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe vermoedelijke Sony Xperia C6. De berichten spreken over een 5,5 inch full-HD beeldscherm en een 2.0 GHz MediaTek octa-core processor. Wanneer er meer bekend is over de nieuwe smartphone van Sony, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel