Sony maakt prachtige 360-graden video met 12 Xperia Z5 Compact-toestellen

Sony heeft een erg strakke video in elkaar geknutseld en dat is niet zomaar een video. Het gaat om een 360-graden video die gemaakt is met twaalf Sony Xperia Z5 Compact toestellen. In totaal gaat het om een video met een 48K-resolutie.

Xperia Z5 Compact 360-graden video

Virtual reality moet het helemaal worden dit jaar, en dat weet ook Sony. Sony heeft met twaalf exemplaren van de Sony Xperia Z5 Compact een 360-graden video gemaakt in 4K-resolutie. Sony noemt het zelf een 48K-video en moet naast vermaken natuurlijk ook een beetje reclame zijn voor de Sony Xperia Z5-serie.

De video is opgenomen in de besneeuwde bergen van Frankrijk, om precies te zijn in Les Deux Alpes. De Sony Xperia Z5 Compact-toestellen werden in een 3D-geprinte houder gezet in een cirkel. Hieronder kan je de spectaculaire beelden bekijken. Wil je nog meer genieten van de video? Maak dan gebruik van een Cardboard of VR-bril, want dan valt er nog meer te zien.

Zelf geïnteresseerd in de Sony Xperia Z5 Compact? Via onderstaande button vind je alle specificaties, nieuwsberichten en de actuele prijzen van het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel