‘Vrouwelijke’ Sony Xperia Z5 Pink gepresenteerd

Sony heeft vandaag de Sony Xperia Z5 in een nieuw jasje gestoken. Van het huidige vlaggenschip heeft Sony een roze-variant gepresenteerd. Met de nieuwe Sony Xperia Z5 in het roze wil Sony de vrouwelijke doelgroep aantrekken.

Sony Xperia Z5 Pink

Zojuist heeft Sony de Sony Xperia Z5 Pink aangekondigd. Gisteren schreven we al over de teasers die Sony had uitgebracht voor een roze smartphone en nu blijkt het inderdaad te gaan om een nieuwe kleur in de Xperia Z5-reeks. De Sony Xperia Z5 Pink is qua specificaties niets veranderd in vergelijking met de huidige Sony Xperia Z5. Je vindt op het toestel de 21 megapixel camera, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een krachtige Snapdragon 810 octa-core processor.

Sony Xperia Z5 Pink

De Sony Xperia Z5 Pink zal vanaf februari 2016 uitgebracht gaan worden. Wanneer we het toestel in Nederland precies kunnen verwachten is op dit moment nog niet bekend, ook een prijs is niet bekend gemaakt door Sony. Wil je alles weten over de Z5? Bekijk dan via onderstaande button de Sony Xperia Z5 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel