Glansrijke Sony Xperia Z5 Premium beschikbaar in Nederland

Nederland is een nieuwe smartphone rijker. Het gaat om de stijlvolle Sony Xperia Z5 Premium die vanaf nu beschikbaar is in de Nederlandse winkels. De Sony Xperia Z5 Premium is de derde smartphone uit de Xperia Z5-reeks. Maar wat maakt dit toestel nou zo bijzonder?

Sony Xperia Z5 Premium

Vandaag is de dag dat Sony de Sony Xperia Z5 Premium in de Nederlandse winkels heeft gelegd. De Xperia Z5-reeks bestaat naast de Premium ook uit de Sony Xperia Z5 Compact en de Sony Xperia Z5, die eerder al werden uitgebracht. Alle drie de toestellen werden aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn.

Sony Xperia Z5 Premium

De Sony Xperia Z5 Premium is een smartphone met een unieke uitstraling. De glazen, glanzende achterkant geeft het toestel het premium-gevoel wat de naam al doet vermoeden. Daarnaast is er een 5,5 inch display, waarmee je content kunt bekijken in 4K Ultra-HD. De foto’s schiet je met de 23 megapixel camera die ook nog eens razendsnel kan scherpstellen. Net als de andere Xperia Z5-toestellen is het toestel stof- en waterdicht en draait het toestel op Android 5.1.1 Lollipop. Ook Android 6.0 Marshmallow zal uitgebracht worden voor dit toestel.

Sony Xperia Z5 Premium

We hebben de uitgebreide specificaties, gerelateerde nieuwsberichten en de laagste prijzen voor het toestel verzameld op de speciale Sony Xperia Z5 Premium pagina. Die kan je via onderstaande button bereiken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel