Sony Xperia Z5 Compact: James Bond Spectre-versie uitgebracht in Nederland

James Bond-fans opgelet! Vanaf nu is de Sony Xperia Z5 Compact beschikbaar in een James Bond Spectre stijl. DroidApp ontdekte dat hij in Nederland vanaf nu beschikbaar is. Met de Sony Xperia Z5 Compact heb je een compacte, maar uitgebreide smartphone in je bezit.

James Bond Spectre

James Bond: Spectre is de nieuwste film van 007. Vanaf 29 oktober draait de film in de Nederlandse bioscopen. Vanaf nu kunnen James Bond-fans de Sony Xperia Z5 Compact aanschaffen en wel in James Bond-editie. In Skyfall, eveneens een James Bond film, was de Sony Xperia T al het toestel wat verbonden was met de film. In de nieuwe film Spectre is dat dus de Sony Xperia Z5 Compact.

Sony Xperia Z5 Compact

De Sony Xperia Z5 Compact Spectre wordt geleverd met een Spectre goodness-pakket. Dit omvat onder andere een Spectre skin, de trailer en wallpapers. Deze speciale versie van de Xperia Z5 Compact is alleen beschikbaar in het zwart. De specificaties van de Sony Xperia Z5 Compact is voorzien van uitgebreide mogelijkheden. Zo kan je met de 23 megapixel camera snel foto’s schieten door de autofocus die slechts 0,3 seconden nodig heeft. Ook is er de vingerafdrukscanner, Android 5.1.1 Lollipop (met later de update naar Android 6.0 Marshmallow) en een water- en stofdichte behuizing.

Verkrijgbaarheid

Sony heeft ervoor gekozen om de Sony Xperia Z5 Compact Spectre bij één winkelketen te verkopen. Het toestel is verkrijgbaar via deze link bij T-Mobile.

Alles over de Xperia Z5 lees je in ons eerder geschreven artikel over de Sony Xperia Z5 in Nederland.

Lees ook

Reageer op dit artikel