Sony Xperia Z5: zo presteert de camera in Berlijn

Sony kondigde begin deze maand de Sony Xperia Z5 aan. Deze is voorzien van een 23 megapixel camera vol mogelijkheden. In een zeven minuten durende video worden de mogelijkheden van de camera van de Sony Xperia Z5 getoond. Het toestel laat de mooie plekjes van Berlijn zien.

Sony Xperia Z5 camera

De camera van de Sony Xperia Z5 moet volgens Sony nog beter zijn dan van de voorgaande modellen. Sony kondigde tijdens de IFA in Berlijn deze maand drie nieuwe toestellen aan. Het ging om de Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact en Sony Xperia Z5 Premium. Alle drie hebben ze de camera gemeen; 23 megapixels. In Berlijn heeft Sony een video opgenomen waar de mogelijkheden van de camera op de proef genomen worden.

Sony Xperia Z5

Sony licht verschillende mogelijkheden uit in de video. Zo wordt de ‘SteadyShot Intelligent Active Mode’ en de snelle autofocus van 0,3 seconden getoond. Net als de 5x Clear Image Zoom en de speciale standen zoals de Timeshift Burst en de vuurwerk-stand. Ook fotograferen in omgevingen met minder licht wordt gedaan met de Xperia Z5. De video is hieronder te bekijken.

Wel moeten we de prestaties met een korreltje zout nemen. In de video wordt een liggende foto genomen van de Fernsehturm, maar als we het resultaat krijgen te zien is de foto in portretstand genomen. Dit hoeft niet te betekenen dat de video niet waar is, maar we zijn erg benieuwd naar de prestaties van de camera in de praktijk.

De Sony Xperia Z5 en Xperia Z5 Compact liggen vanaf oktober in de Nederlandse winkels. Je kunt ze al pre-orderen. Details vind je via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

via Xperia-blog

Lees ook

Reageer op dit artikel