DroidApp Vandaag: al het nieuws van 2 september en de IFA

Hoewel de IFA in Berlijn officieel pas vrijdag begint, hebben veel fabrikanten al hun producten aangekondigd. Vanwege de grote hoeveelheid nieuws, hebben we voor je het nieuws overzichtelijk op een rijtje gezet. Op deze manier ben je weer helemaal op de hoogte.

DroidApp Vandaag

Vandaag, 2 september, was een drukke dag op DroidApp. Misschien kon je het niet altijd even bijhouden. Daarom hebben we in ‘DroidApp Vandaag’ het nieuws van vandaag voor je op een rij gezet.

IFA

We beginnen met de nieuwsberichten van de IFA. Op de elektronicabeurs in Berlijn hebben verschillende merken nieuwe producten aangekondigd. We hebben de informatie per merk gerangschikt. (Bekijk ook: IFA 2015: deze mooie dingen kunnen we verwachten)

Huawei Mate S

Huawei

De Chinese fabrikant Huawei heeft vandaag uitgepakt met twee toestellen. De presentatie werd gestart met de aankondiging van de Huawei Mate S, dit toestel is voorzien van een groot aantal interessante specificaties en mogelijkheden.

Verder heeft Huawei de opvolger aangekondigd van de Huawei Ascend G7, de Huawei G8. Dit toestel komt voor 399 euro nog deze maand naar de winkels en heeft net als de Mate S een volledige aluminum behuizing.

Tot slot werd bekend dat de Huawei Watch vanaf 23 september in de Nederlandse en Belgische winkels zal liggen. Deze op Android Wear draaiende smartwatch is misschien wel de mooiste wearable die er te vinden is.

Sony Xperia Z5

Sony

Eindelijk weer nieuwe toestellen van Sony. Sony kondigde vandaag maar liefst drie nieuwe Android-smartphones aan. Alle drie de toestellen bevinden zich in de Sony Xperia Z5-lijn. De toestellen krijgen de namen Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact en Sony Xperia Z5 Premium. De laatstgenoemde is voorzien van een indrukwekkend 4K-beeldscherm terwijl de anderen ook niets tekort komen. Lees hier alles over de Sony Xperia Z5.

Acer Predator 8

Acer

Acer begon vandaag met de introductie van een reeks nieuwe toestellen. Naast de vier nieuwe Liquid-smartphones met Android kondigde Acer ook een interessante game-phablet aan. Je kan ons complete artikel over Acer hier terug lezen.

Moto360-2ndgen-header

Motorola

Motorola kondigde vanavond nog even nieuwe smartwatches aan. De tweede generatie Moto 360 is een feit en hierbij zit ook een sport-variant van de Moto 360. Beide smartwatches met Android Wear zullen vanaf volgende maand in de winkels liggen. Lees hier alles over de Moto 360 (2e generatie).

Archos Diamond Plus

Archos

Archos heeft de Archos Diamond Plus aangekondigd. Dit stijlvolle toestel is de tweede uit de Diamond-reeks en is voorzien van een volledige metalen behuizing. Lees hier alles over de Archos Diamond Plus.

gigaset-header

Gigaset

Gigaset, bekend van de vaste telefonie-producten, heeft een aantal nieuwe smartphones aangekondigd met Android. De drie aangekondigde smartphones zijn stijlvol vormgegeven en voorzien van prima specificaties. Alles over de Gigaset smartphones met Android lees je hier.

Google Now header

Overig nieuws

Vandaag draaide het niet alleen om de producten die op de IFA aangekondigd werden. Er was nog meer. We hebben de headlines voor je hieronder op een rij gezet.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel