Archos kondigt strakke Archos Diamond Plus met aluminium-behuizing aan

De Franse fabrikant Archos heeft een nieuwe smartphone aangekondigd, die is voorzien van een volledige aluminium behuizing. Het strak vormgegeven toestel krijgt de naam Archos Diamond Plus en is de tweede smartphone uit de reeds aangekondigde Diamond-serie.

Archos Diamond Plus

De Archos Diamond Plus is aangekondigd door de Franse fabrikant. Voor het begin van de IFA in Berlijn heeft Archos nu nog een product dat tijdens de elektronica-show getoond gaat worden. Vorige week maakte Archos ook al bekend dat het bedrijf met een nieuwe 4G-tablet zou komen, de Archos Diamond Tab.

Archos Diamond Plus

Met de Archos Diamond Plus heb je een complete smartphone met een volledig metalen unibody-behuizing. Het toestel heeft een 1,5GHz octa-core processor, 2GB RAM-geheugen, 16GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart en het besturingssysteem Android 5.1 Lollipop. We vinden verder een 5,5 inch display met een Full-HD resolutie en ondersteuning voor twee simkaarten. Je kan met de Archos Diamond Plus gebruik maken van zowel het 2G, 3G al 4G-netwerk.

Archos Diamond Plus

Aan de achterzijde van de Archos Diamond Plus is een 16 megapixel camera geplaatst en aan de voorkant een 8 megapixel. De batterij van de Archos Diamond Plus heeft een capaciteit van 2850 mAh. Vanaf november 2015 zal het toestel in de winkels liggen. De prijs van de Archos Diamond Plus bedraagt 269 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel