Archos Diamond Tab: interessante 4G-tablet aangekondigd

De Franse fabrikant Archos heeft in de week voor de IFA 2015 al een aantal toestellen aangekondigd. Daar komt nu een nieuw product bij; de Archos Diamond Tab. Deze tablet heeft ondersteuning voor zowel WiFi als 4G. De Archos Diamond Tab heeft echter nog meer te bieden, voor een schappelijke prijs.

Archos Diamond Tab

Archos heeft de Archos Diamond Tab aangekondigd. Deze tablet is de eerste 4G-tablet met een octa-core processor van het bedrijf. Daarnaast is het de eerste tablet in de Archos Diamond-lijn. Deze week kondigde de Franse fabrikant ook al de Archos Diamond S smartphone aan. Met de Archos Diamond Tab kan je niet alleen via WiFi internetten, maar ook via een 4G-verbinding.

Archos Diamond Tab

De Archos Diamond Tab is voorzien van een 7,9 inch HD-IPS display met een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Archos heeft daarnaast de tablet uitgerust met Android 5.1 Lollipop en is voorzien van 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. Mocht je hieraan nog niet genoeg hebben, dan kan je dit geheugen uitbreiden met een geheugenkaart.

Archos Diamond Tab

Handelingen worden niet alleen dankzij het royale werkgeheugen snel uitgevoerd, ook dankzij de 1,7GHz octa-core processor van MediaTek loopt alles gesmeerd. De accucapaciteit van de tablet bedraagt 4800 mAh. Het maken van foto’s kan met de 5 megapixel camera aan de achterzijde of de 2 megapixel aan de voorzijde van de Archos Diamond Tab.

De Archos Diamond Tab komt vanaf oktober in de Nederlandse en Belgische winkels te liggen. De prijs van de Archos Diamond Tab komt neer op 249 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel