Alcatel One Touch Pop 3 5 en 5.5 uitgelekt

Alcatel zal op de IFA in Berlijn dit jaar twee nieuwe instap-smartphones gaan presenteren. Het gaat om de Alcatel One Touch Pop 3 5 en Alcatel One Touch Pop 3 5.5.

Alcatel One Touch Pop 3 5

De Alcatel One Touch Pop 3 5 is het kleine broertje van de twee en komt in twee varianten. De eerste variant is uitgerust met een Mediatek-processor en er komt een variant met een Snapdragon 210-processor. Die laatste geeft het toestel ondersteuning voor 4G. Verder is de One Touch Pop 3 5 uitgerust met een 1800mAh accu, 1GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte voor apps en multimedia.Alcatel_One_Touch_Pop_3_5Het laatste getal in de naam van dit toestel verwijst naar de schermgrootte waarbij dit specifieke toestel over een schermdiagonaal van 5 inch beschikt. Ook kun je foto’s en filmpjes maken met de 5 megapixel camera en is deze Android-smartphone uitgerust met Android 5.1 Lollipop. De kosten voor dit toestel zullen tussen de 110 en 140 euro liggen.

Alcatel One Touch Pop 3 5.5

De Alcatel One Touch Pop 5.5 heeft naast 8GB opslagruimte eveneens 1GB werkgeheugen. Waar wel verschil is te vinden tussen de 5 en 5.5 is op het gebied van de batterijcapaciteit. De One Touch Pop 5.5 is voorzien van een 2910 mAh accu. Daarnaast heeft de camera ook een kleine upgrade gehad naar 8 megapixel.Alcatel_One_Touch_Pop_3_55De One Touch Pop 5.5 komt ook in twee varianten beschikbaar net als de Pop 3 5 zal er een 3G en een 4G variant op de markt worden gebracht. Deze 5.5-inch smartphone zal een prijskaartje van tussen de 140 en 160 euro mee gaan krijgen. Op de IFA in Berlijn zullen de toestellen officieel worden aangekondigd, over de beschikbaarheid van dit toestel in Nederland is nog niets bekend.

Bron: Mobiflip

Lees ook

Reageer op dit artikel