Avicii wordt ambassadeur van Alcatel One Touch

Mobiele telefoon-fabrikant Alcatel One Touch heeft Avicii aangesteld als ambassadeur van het merk. De Zweedse DJ zal diverse toestellen promoten van het Franse Alcatel One Touch.

De Franse telefoonfabrikant Alcatel One Touch heeft bekend gemaakt dat Avicii de nieuwe ambassadeur wordt van het telefoonmerk. Avicii zal in Berlijn tijdens de IFA-beurs voorgesteld worden als partner van het telecommerk.

De DJ uit Zweden zal diverse toestellen van Alcatel One Touch promoten, waaronder de Alcatel One Touch Idol en de Alcatel One Touch Hero. Alcatel One Touch gaat het wereldtournee sponsoren die Avicii dit vanaf dit jaar van start gaat.

Avicii is bekend van diverse grote hits als “Wake Me Up”, “Addicted to You” en “Levels”.

In een persbericht laat Alcatel One Touch het volgende weten;

ALCATEL ONETOUCH zal AVICII’s aankomende wereldtournee sponsoren en met hem samenwerken voor de HERO en IDOL producten.

“Ik ben enthousiast over de samenwerking met ALCATEL ONETOUCH,” zei de DJ-producer, die in 2011 de house scene bestormde. “Het merk ALCATEL ONETOUCH staat voor creativiteit in combinatie met  een geweldig design – en ze zijn bezig met het ontwikkelen van een aantal coole devices voor het maken van muziek. “

“Onze HERO en IDOL producten combineren geavanceerde multimedia functies, stijl en creativiteit, waardoor ze optimale tools zijn voor zowel werk als fun,” aldus Dan Dery, ALCATEL ONETOUCH Chief Marketing Officer. “We vonden dus de perfecte partner in AVICII, die in staat is om genres en stijlen tot iets totaal nieuws te combineren.”

Via: MobileCowboys, foto

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel