Huawei Watch vanaf 23 september in Nederland verkrijgbaar

Vanaf 23 september ligt de Huawei Watch in de Nederlandse winkels. De prijs van de smartwatch met Android Wear liegt er niet om, 399 euro is het bedrag wat op het prijskaartje van de Huawei Watch staat. Maar voor die prijs krijg je wel een van de mooist vormgegeven wearables.

Huawei Watch

De Huawei Watch komt naar Nederland en wel op 23 september om precies te zijn. Het horloge is geïnspireerd door de Zwitserse uurwerken en werd tijdens het Mobile World Congress al aangekondigd. Vandaag is het moment dat Huawei aan heeft gegeven het toestel definitief uit te brengen.

Huawei Watch

Er is geen tweede generatie Huawei Watch, zoals de eerdere geruchten deden vermoeden. De Huawei Watch is voorzien van Android Wear en kan gekoppeld worden met zowel Android-smartphones als (sinds kort) met iOS. De wijzerplaat meet 42mm in diameter en is voorzien van een 1,4 inch AMOLED-display. Er kan gekozen worden uit een band in zwart of bruin leer, of een roestvrijstalen band met gaas-patroon (zwart, zilver) of met schakels in het zwart of goud.

Huawei voorziet de Huawei Watch van een 300mAh accu en een 1.2GHz processor. De Huawei Watch met een zilveren roestvrij stalen kast en zwarte lederen band gaat 399 euro kosten. Daarnaast komen er nog duurdere varianten van de Huawei Watch beschikbaar, waarbij de Huawei Watch met een gouden behuizing en bruine lederen band voor 699 euro van jou is.

Huawei kondigde tijdens de IFA in Berlijn ook de Huawei Mate S en de Huawei G8 aan.

Je kan de Huawei Watch al pre-orderen. Zo heb je hem 23 september gelijk in huis.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel