Huawei kondigt Huawei G8 aan voor 399 euro

Huawei heeft op de IFA in Berlijn, naast de Huawei Mate S nog een smartphone aangekondigd. De Huawei G8 is voorzien van interessante specificaties voor een vriendelijke prijs. Duidelijk is wel dat Huawei vooral de Huawei Mate S naar de voorgrond heeft gesleept tijdens de persconferentie.

Huawei G8

Zojuist heeft Huawei de Huawei Mate S aangekondigd. Het tweede toestel wat aangekondigd is, is de Huawei G8. De Huawei G8 kreeg maar kort de aandacht tijdens de persconferentie. De Huawei G8 is voorzien van een 5,5 inch Full-HD display en een volledige metalen behuizing. Voor het schieten van foto’s kan gebruik gemaakt worden van de 13 megapixel camera vol interessante technieken. Zo is er een speciale modus voor het fotograferen van je eten (Foodie Mode) en een speciale make-up stand.

Huawei G8

Verder vinden we op de Huawei G8 een vingerafdrukscanner en is er ondersteuning voor Dual-SIM waarbij op beide gebruik gemaakt kan worden van 4G. Huawei voorziet de Huawei G8 van een 3000 mAh accu, 3GB RAM-geheugen en 32GB intern geheugen. Het toestel komt beschikbaar in de kleuren zilver, wit en goud voor 399 euro. Nog deze maand moet het toestel in de Nederlandse en Belgische winkels komen te liggen. Het toestel zal de Huawei Ascend G7 opvolgen, die we in de Huawei Ascend G7 review al erg positief ontvingen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel