Chique vormgegeven Huawei G8 opgedoken

Huawei weet ons al met diverse apparaten te overtuigen. De achtste generatie van de Huawei G-serie staat voor je klaar. We hebben het over de Huawei G8, die de Huawei Ascend G7 zal opvolgen.

Huawei G8

De Chinese administratie van nieuwe toestellen, de TENAA, is de Huawei G8 opgedoken. Het chique vormgegeven toestel zal de Huawei Ascend G7 opvolgen. In de Huawei Ascend G7 review waren we al erg enthousiast over dit toestel.

Huawei G8Naar verwachting zal de Huawei G8 voorzien zijn van een Snapdragon 615 processor. Verder vinden we 2GB RAM-geheugen en een 13 megapixel camera. De behuizing van de Huawei G8 zal vervaardigd zijn uit metaal met een licht gebogen unibody. Aan de achterzijde van de Huawei G8 zal een vingerafdruksensor verwerkt zijn.

Net als de Huawei Ascend G7 zal de Huawei G8 beschikken over een groot scherm van 5,5 inch. De verwachting is ook dat het toestel met 16GB intern geheugen geleverd zal worden, wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart.

Huawei G8Wanneer Huawei de G8 officieel aan zal gaan kondigen, is niet helemaal bekend. De kans is aanwezig dat Huawei tijdens de IFA in Berlijn, begin september, de Huawei G8 officieel zal aankondigen. Daarnaast zal Huawei vermoedelijk ook de Huawei Mate 8 presenteren tijdens dit evenement.

via Giga

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel