‘Huawei Ascend P7, G7 en Mate7 krijgen vanaf mei Lollipop’

Huawei gaat volgens de laatste berichten in mei beginnen met het uitrollen van de update naar Android Lollipop voor verschillende smartphones van het Huawei. Waaronder de Huawei Ascend G7 en Huawei Ascend P7 krijgen Android 5.0 Lollipop.

Huawei en Android Lollipop

Vanaf mei dit jaar zal Huawei beginnen met het uitrollen van updates naar Android 5.0 Lollipop. De geruchten spreken over updates voor vier smartphones van de Chinese fabrikant.

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend Mate7 en Ascend P7

In mei zal gestart worden met de update naar Lollipop voor de Huawei Ascend Mate7, die in september uit werd gebracht met Android 4.4 KitKat. In juli 2015 zal Huawei Android 5.0 Lollipop uitrollen voor de Ascend Mate 2 en de Huawei Ascend P7, het toptoestel uit 2014 van Huawei.

g7-browser

Huawei Ascend G7

De Huawei Ascend G7 moet nog even wachten op de Lollipop-update. Volgens de berichten krijgt de Huawei Ascend G7 vanaf september 2015 de update naar de nieuwe Android-versie. De berichten spreken ook over een vermoedelijke update naar een vernieuwde Huawei EMUI (Emotion UI) skin, maar hierover is nog niet veel bekend.

DroidApp heeft Huawei om een reactie gevraagd over de updates. Huawei geeft aan dat zij niet kunnen bevestigen of de updates inderdaad in de genoemde periodes uitgerold worden. We houden hierom nog even een slag om de arm.

via PhoneArena

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel