Google Now-interface vernieuwd na update Google App

Google App, de applicatie die we misschien beter kennen als Google Now, is voorzien van een update. Na de wijziging van het logo en het beeldmerk van Google, is ook de interface van Google Now onder handen genomen. We zijn benieuwd wat jij van de nieuwe vormgeving van Google Now vindt.

Google Now

Google Now, de digitale assistent van Google, is bijgewerkt naar een nieuwe versie. Met de update voor de Google App, waar Google Now onder valt, is de vormgeving van de applicatie duidelijk anders. De wijzigingen komen nadat Google gisteren een nieuw logo en beeldmerk presenteerde. Hieronder zie je links de oude/huidige vormgeving en rechts Google Now na de update.

Google Now

Geen grote afbeeldingen meer, maar in onze ogen toch wat summier ogende kaarten; in de nieuwe versie van Google Now. In Google Now vind je nu kopjes die de kaarten per categorie sorteren. Bovenaan vinden we ‘updates voor u’. Hier kan je de weersverwachting zien en onderwerpen waarnaar je onlangs hebt gezocht. Daaronder vind je ‘verhalen om te lezen’, waarbij inhoud van diverse websites wordt weergegeven.

In Google Now vind je nu ook de vernieuwde ‘microfoon’ voor Google Zoeken, deze is in hetzelfde kleurenpatroon gegoten als het nieuwe Google logo en het bijbehorende beeldmerk. De nieuwe versie van Google Now wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, dan kan je ook de Google App APK downloaden. Houd hierbij rekening met verschillende versies. Mocht je niet weten welke versie je nodig hebt, dan raden we je aan te wachten op de update via de Play Store.

Wat vind jij eigenlijk van de nieuwe versie van Google Now? Een verbetering, of een achteruitgang? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht!

Ook interessant:

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel