Skyscanner integreert prijsalarm vliegtickets in Google Now

Skyscanner heeft met een nieuwe update voor de app de uitrol voor Google Now-kaarten definitief doorgevoerd. Met een Google Now kaart van Skyscanner blijf je voortaan op de hoogte van wijzigingen in de prijs van vliegtickets.

Skyscanner

Skyscanner heeft onlangs een update uitgebracht voor de Android-app van de dienst. Het is met Skyscanner mogelijk meerdere luchtvaartmaatschappijen te vergelijken op vluchttijden en ticketprijzen. Nu kan je de wijzigingen in de prijzen van vliegtickets ook raadplegen via Google Now. De update werd eerder deze week al uitgerold, maar het duurde even voordat de kaarten in Google Now opdoken.

Skyscanner Google Now

De kaarten in Google Now tonen alleen de vliegtickets met bestemmingen en vluchten die je hebt ingesteld voor het prijsalarm. Het prijsalarm in Google Now zal op de gekozen vluchten precies laten zien hoeveel de prijs van een vliegticket is veranderd, zowel omhoog als omlaag. Je kan in de app van Skyscanner daarbij aangeven of je een bepaalde datum voor ogen hebt.

Eerder maakte Google bekend dat het de Google Now API open ging stellen voor apps van derden. Via onderstaande button kan je de Skyscanner app met Google Now integratie downloaden uit de Play Store.

Lees ook:

Skyscanner Vluchten Hotels
Skyscanner Vluchten Hotels
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel