Google Now voegt 70 apps van derden toe

Google heeft aangekondigd dat het meer dan zeventig apps van derden toe heeft gelaten tot Google Now. Op deze manier wordt de informatie in Google Now nog uitgebreider, en kan er meer gepersonaliseerd worden. Voorbeelden van apps zijn onder andere Feedly, Spotify en Runkeeper.

Google Now

Google heeft nieuwe applicaties van derden toegevoegd aan Google Now. Eind januari kondigde Google de ondersteuning voor apps van derden aan, en midden februari ontdekte we dat Google Now de integratie uit heeft gerold in Nederland. Nu heeft Google bekend gemaakt dat Google Now 70 nieuwe apps van derden toe heeft gevoegd aan de digitale assistent.

Google Now derden

Onder de nieuwe diensten vinden we apps Sleep As Android, SkyScanner, TuneIn, Spotify, Feedly, Runkeeper, Wunderlist en de taken-app Any.do. Eerder werden al bekende apps als Hootsuite, Waze, ebay, Duolingo en Shazam toegevoegd aan Google Now. Je kan hier het totale overzicht vinden van de apps van derden in Google Now.

De update met de nieuwe applicaties in Google Now wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. De Google-app kan je via onderstaande button downloaden.

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel