De 9 beste apps van augustus 2015

Ook de afgelopen maand hebben we op DroidApp veel aandacht besteed aan talloze Android-apps. Zoals elke maand lichten we een aantal van deze apps extra uit in het overzicht met de beste Android-apps. We hebben nu voor je het overzicht met de 9 beste apps van augustus 2015.

Beste Android-apps van augustus

In augustus hebben we op DroidApp een groot aantal applicaties behandeld. In dit overzicht hebben we de beste Android-apps van augustus 2015 voor je op een rij gezet. De applicatie die we die maand hebben behandeld hoeven niet perse nieuw te zijn, maar kunnen ook apps zijn die van een update zijn voorzien of die we gewoon aan je hebben voorgesteld deze maand.

WhatsApp

WhatsApp middelvinger 2.12.208

WhatsApp heeft eindelijk weer een update uitgebracht in de Google Play Store. Met de nieuwste versie van de chat-app kan je gebruik maken van vijf nieuwe functies. WhatsApp 2.12.250 laat je eindelijk de middelvinger-emoji sturen, berichten als (on-)gelezen markeren, verbeterde notificaties instellen en nog veel meer. Lees hier alles over de nieuwe functies in WhatsApp 2.12.250.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Google Hangouts 4.0

Google Hangouts 4.0

Naast WhatsApp kreeg deze maand ook Google Hangouts een interessante update. Google Hangouts 4.0 is voorzien van een vernieuwde interface, Android Wear-ondersteuning en nog een aantal extra verbeteringen die de app opmerkelijk beter maken.

Hangouts
Hangouts
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Klippa

Klippa header

Klippa is een handige applicatie waarmee je je kassabonnen kunt bewaren. Dankzij de handige synchronisatie-mogelijkheden kan je niet alleen op je tablet of smartphone bij je opgeslagen kassabonnetjes, maar ook via de webbrowser op je computer de bonnen raadplegen. Daarbij is de app voorzien van interessante statistieken. Lees ook onze uitgebreide Klippa review.

Klippa
Klippa
Ontwikkelaar: Klippa App BV
Prijs: Gratis+

Kleding.nl

Kleding.nl app

Kleding.nl is een handige applicatie voor als je inspiratie nodig hebt voor het zoeken van kleding. Daarnaast is de Kleding.nl app erg handig om meerdere webwinkels te doorzoeken op bepaalde kleding. De app kan gezien worden als de zoekmachine voor kleding.

Kleding.nl
Kleding.nl
Ontwikkelaar: Kleding B.V.
Prijs: Gratis

Floatify

Floatify 8.0

Met Floatify krijg je meer mogelijkheden tot je beschikking over hoe jij wilt dat notificaties weergegeven worden. Daarbij kan je de stijl aanpassen, de lettergrootte en erg handig; direct reageren vanuit een notificatie. Het aanbod van mogelijkheden in Floatify werden deze maand uitgebreid met de update naar Floatify 8.0.

Floatify Lockscreen
Floatify Lockscreen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Microsoft Translator

Microsoft Translator

Met de app Microsoft Translator gaat de dienst de strijd aan met Google Translate. Direct vanaf je tablet, smartphone of smartwatch met Android Wear kan je vertalen van en naar vreemde talen. In augustus werd de app uitgebracht voor Android in de Play Store. Alle mogelijkheden van deze handige app vind je in ons uitgebreide artikel over Microsoft Translator.

Microsoft Vertaler
Microsoft Vertaler
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder is een handige applicatie waarmee je een video kunt maken van je scherm. Je kan bijvoorbeeld een handige uitleg geven doormiddel van een schermopname. Daarnaast is de app handiger dan het doorsturen van allemaal losse screenshots. Alles over deze handige app lees je in onze uitgebreide AZ Screen Recorder review.

AZ Screen Recorder - No Root
AZ Screen Recorder - No Root
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Morecast

Morecast

We hebben tijdens de uitgebreide weer-app test al veel weer-apps behandeld. Morecast is nog niet zolang geleden uitgebracht en is niet zomaar een weer-app. Deze applicatie heeft erg veel mogelijkheden. Denk aan talloze beschikbare webcams die door de wereld hangen, een routeplanner die rekening houdt met het weer en een app die volledig gratis en reclamevrij is. Wij bespraken Morecast in onze uitgebreide Morecast app review.

In augustus bespraken we overigens ook de beste weer-app WetterApp die nu Nederlands is, Buienradar met Android Wear-ondersteuning en de strakke Weather 360 app.

Weer, Weerradar & Widget - Morecast
Weer, Weerradar & Widget - Morecast
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

DroidApp App

DroidApp App 1.1

De DroidApp App mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje met beste Android-apps. We hebben weer hard gewerkt aan een nieuwe versie van de DroidApp App. Versie 1.1 van de DroidApp App is nog verder verbeterd. We hebben een ‘dark theme’ toegevoegd aan de app en een zoekfunctie. Alles over de DroidApp App 1.1 lees je hier.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis

Solid Launcher header

Andere apps

We hebben op DroidApp nog veel meer applicaties behandeld natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan Ginger Keyboard, UR Mood LauncherSolid Launcher, de fotobewerker Polarr en Twitter-app Blaze.

Android Specials

Op DroidApp plaatsen we ook overzichten met diverse apps. Deze apps staan allemaal in het teken van een bepaald thema. Denk aan reis-apps, of aan sport-apps. We hebben de DroidApp App Specials van de maand augustus voor je op een rij gezet.

Tot slot willen we je graag ook nog wijzen op de andere interessante berichten die deze maand op DroidApp zijn verschenen. We hebben de dansende Sony BSP60 review gepubliceerd. Dit is een strak vormgegeven speaker met lichteffecten, bewegingen en meer. Daarnaast schreven we ook een review over het Microsoft Universal Mobile Keyboard.

Deze week begint de grote elektronicabeurs IFA. Lees hier alles wat we kunnen verwachten op de IFA 2015. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede smartphone tussen de 150 en 250 euro, bekijk dan ook dit handige overzicht met de 5 beste Android-smartphones tussen 150 en 250 euro. En onze berichtgeving over de app Sync.me: Sync.me: deze app met telefoonboek bevat ook jouw telefoonnummer.

Vorige maand: De 7 beste apps van juli 2015

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel