9 beste voetbal-apps voor de Eredivisie

Dit weekend gaat het voetbalseizoen weer van start; de Eredivisie. De Eredivisie is (misschien wel) de belangrijkste voetbalcompetitie in Nederland. Met ons handige overzicht met de 9 beste voetbal-apps voor de Eredivisie hoef je niks meer te missen van je favoriete club.

Apps voor de Eredivisie

In het weekend van 8 en 9 augustus gaat de Nederlandse voetbalcompetitie, de Eredivisie, weer van start. Eredivisie 2015/2016 is het zestigste seizoen van deze competitie. Van de achttien clubs kan er maar één de landskampioen worden en daar wordt de komende 34 wedstrijden om gestreden. Met deze negen handige Android-apps ben je helemaal op de hoogte van de Eredivisie.

Eredivisie Live

Eredivisie Live

Met de applicatie Eredivisie Live heb je in een overzicht alle wedstrijden die er aan zitten te komen. Tevens zie je in de app ook de gespeelde wedstrijden, met daarbij de uitslagen. In Eredivisie Live kan je tijdens de wedstrijd ook realtime de stand bekijken, het aantal uitgedeelde rode en gele kaarten, de opstellingen en diverse andere statistieken raadplegen.

Eredivisie Live
Eredivisie Live
Ontwikkelaar: WAGENAAR
Prijs: Gratis

Nederland Voetbal – Eredivisie

Nederland Eredivisie

De Nederland Voetbal – Eredivisie app is niet alleen handig om van alles op de hoogte te blijven rondom de Nederlandse Eredivisie, maar ook van voetbalcompetities in het buitenland. De applicatie is vormgegeven in Material Design (in de Play Store staan nog de oude screenshots) en geeft gebruikers van de app ook interessante statistieken over wedstrijden.

Deze app is helaas niet meer beschikbaar in de Google Play Store.

Teletekst

Teletekst

Via de app Teletekst heb je niet alleen toegang tot het laatste algemene nieuws, maar ook tot de sportuitslagen, waaronder de Eredivisie. De applicatie geeft de informatie die je nodig hebt en niets meer en niets minder. Een handige applicatie voor als je teletekst niet altijd op de televisie kunt raadplegen.

NOS Teletekst
NOS Teletekst
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis

Voetbalzone

Voetbalzone

Op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws kan via de app van Voetbalzone. Deze applicatie geeft je verder een actueel overzicht van de wedstrijden en uitgebreide statistieken. Tevens ontvang je op je smartphone of tablet direct een notificatie bij een nieuwe goal, als die gemaakt wordt door je favoriete club.

Voetbalzone
Voetbalzone
Ontwikkelaar: Voetbalzone B.V.
Prijs: Gratis

Onefootball

Onefootball

Onefootball is een handige applicatie die je niet alleen van de Eredivisie op de hoogte houdt, maar ook de Champions League en andere internationale competities. In de app van Onefootball vind je ook het laatste nieuws, wedstrijd-informatie en kan je chatten met je vrienden die dezelfde passie hebben: voetbal.

Fox Sports

Fox Sports

Fox Sports houd je voortdurend op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom de sportwereld. Uiteraard krijg je de alerts van je favoriete clubs, heb je toegang tot het scorebord en kan je live de wedstrijden volgen. Met een abonnement op Fox Sports heb je meer uit de app halen.

FOX Sports NL
FOX Sports NL
Ontwikkelaar: FOX Sports NL
Prijs: Gratis

KPN Goal Alert

KPN Goal Alert

Als je een KPN abonnement hebt dan is de app KPN Goal Alert een handige toepassing. Je krijgt een pushnotificatie als je favoriete club een goal heeft gemaakt en natuurlijk kan je nog veel meer informatie vinden over de te spelen en de gespeelde wedstrijden.

KPN Goal Alert: volg de goals
KPN Goal Alert: volg de goals
Ontwikkelaar: KPN
Prijs: Gratis

Voetbal International (VI)

voetbal international

De Android-app van Voetbal International, afgekort VI, brengt je het laatste nieuws uit de sportwereld, dossiers, transfers en natuurlijk het overzicht van de wedstrijden. Andere content die je in de VI app kunt vinden is audio- en videomateriaal en aanvullende informatie.

Voetbal International
Voetbal International
Ontwikkelaar: Voetbal International
Prijs: Gratis

Google Now

Dat je voor de belangrijkste informatie uit de Eredivisie, niet per definitie een app hoeft te downloaden bewijst Google Now. Deze digitale assistent geeft je verschillende mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld je favoriete club instellen om daarvan op de hoogte te blijven. Dit kan je doen via het menu, naar instellingen te gaan > aanpassen en dan bij sport de naam in te voeren van je favoriete team.

Google Now Eredivisie

Het is ook mogelijk om vanuit Google Now te zoeken op ‘Eredivisie’ in de zoekbalk. Je krijgt vervolgens verschillende tabbladen met informatie. Zo kan je de lijst met de standen bekijken en de komende wedstrijden raadplegen.

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Heb jij nog een voetbal-app die jij tijdens de Eredivisie op je smartphone of tablet hebt staan? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Laatste update van het bericht: 1 december 2016

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel