Floatify 8.0: uitgebreide notificaties met geweldige app

Floatify is een handige applicatie die nu een update heeft ontvangen. Floatify 8.0 is een volwaardig alternatief voor de notificaties die je op je Android-smartphone ontvangt. Je kan met Floatify nu nog meer doen en ook direct reageren vanuit een notificatie.

Floatify 8.0

In Android 5.0 Lollipop werd de manier van het tonen van notificaties en meldingen flink op de schop genomen. In een blok bovenin beeld verscheen nu de melding, in plaats van een weergave van de tekst in de notificatiebalk. Floatify is een handig alternatief voor de meldingen in Android en heeft nu een update gekregen naar versie 8.0.

Notificaties

De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Vrijwel alles aan een notificatie kan je instellen, welke apps er een notificatie mogen geven en of je notificaties ook op je vergrendelscherm wilt laten tonen. Met de optie ‘DirectReply’ kan je vooraf ingestelde antwoorden direct naar de ander verzenden. Dit is in de gratis versie ‘Yes’, ‘No’ of ‘Ok’. Schaf je de Pro versie aan van Floatify, dan kan je zelf de teksten hiervoor aanpassen. Ook kan de app rekening houden met de prioriteitsmodus in Android en kan je privacy-instellingen aanpassen.

Weergave

De positie en de afmetingen van de vensters met de notificatie kan je aanpassen naar eigen wens en ook kan je kiezen uit verschillende stijlen. Zo kan je kiezen voor een venster in Lollipop-stijl, maar ook voor iOS-stijl of als kaart zoals we die kennen uit Google Now. Ook kan je een notificatie snel weer naar boven schuiven. Hiermee ben je je melding niet kwijt, maar staat deze niet meer in beeld van je game of app waar je op dat moment mee bezig bent. De animatie waarmee de notificatie binnenkomt kan ook ingesteld worden, waardoor je hem kan laten inschuiven of juist stuiteren. Ook hierin is weer veel te kiezen.

Floatify voor Android

Floatify 8.0 is absoluut het installeren waard door de vele -gratis- mogelijkheden die Floatify te bieden heeft. Het downloaden van deze erg handige app kan je doen via onderstaande button.

Floatify Lockscreen
Floatify Lockscreen
Ontwikkelaar: Jawomo
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel