Heads Up: direct reageren vanuit een notificatie

Met de app “Heads Up Quick Replies” voeg je een nuttige functie toe aan de Android Lollipop Heads up notificaties. Met deze app kun je meteen antwoorden op berichten.

Heads Up Quick Replies

De Heads Up notificatie sommigen vinden het maar een vervelend ding en anderen vinden het een mooi onderdeel van Lollipop. Hoe dan ook de mogelijkheid om snel te kunnen antwoorden op notificaties ontbrak, tot vandaag. Met Heads Up Quick Replies kun voeg je een elegant tekstveld toe aan de notificatie en kun je meteen antwoorden op dat ene WhatsAppje.quick-reply-box

Ook kun je een bericht inspreken, dit doe je door op het microfoon icoontje te tikken. Voor deze app zijn geen rare trucs nodig. Om de compatibiliteit te verbeteren raadt de ontwikkelaar wel aan om de Android Wear applicatie te installeren.headsup-quicknotificationHeads Up Quick Replies bevindt zich momenteel nog in de beta-fase en kan getest worden via een speciaal daarvoor opgerichte Google+ Community. Wanneer je je hebt aangemeld bij de groep kun je tester worden en de app aanschaffen. Heads Up Quick Replies kost je eenmalig 2,82 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel