HeadsUp: Android L notificaties

Kan je ook niet wachten totdat Android L uitkomt, of ben je wel een beetje uitgekeken op standaard notificaties in de notificatiebalk? Haal dan de Android L notificatieweergave nu al naar je Android-smartphone met HeadsUp!

In Android L wordt ook het notificatie systeem onderhanden genomen, zo wordt het notificatie systeem interactief gemaakt. Daardoor kun je tijdens een fullscreen spelletje of browsen een pop-up zien verschijnen. Zonder dat daarbij je activiteit wordt onderbroken.

HeadsUp

Met HeadsUp kun je alvast gewend raken aan de nieuwe notificatieweergave. Iedere notificatie wordt als pop-up weergegeven en indien er acties beschikbaar zijn voor de notificatie, zoals het delen van een item, dan kun je dit direct doen! Je kunt de notificatie ook weg swipen naar links of rechts, de notificatie in je taakbalk  wordt daarbij ook gelijk verwijderd.Screenshot_2014-09-24-21-20-05

 

Verder biedt HeadsUp ook de mogelijkheid om haar notificaties alleen weer te geven op Fullscreen weergave, handig als je bijvoorbeeld bezig bent met Hay Day! Daarnaast kun je ook de weergavetijd van een notificatie aanpassen en bepaalde apps uitsluiten van de HeadsUp notificatie door ze toe te voegen aan de blacklist.


photo2124660648028260 photo2124660648028261
HeadsUp is beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger en kun je gratis downloaden uit de Google Play Store!
HeadsUp
HeadsUp
Ontwikkelaar: Artem Chepurnoy
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel