Glimpse Notifications licht display op bij gekozen meldingen

Wanneer je een SMS-bericht ontvangt wordt het beeldscherm bij de smartphones ingeschakeld. Tegenwoordig gebruiken we liever WhatsApp, maar licht het scherm niet op. De app Glimpse Notifications lost dit probleem op een erg handige manier op!

Glimpse Notifications

Glimpse Notifications is een handige applicatie waarmee het beeldscherm ingeschakeld wordt bij belangrijke mededelingen. Standaard licht het beeldscherm niet op wanneer je een WhatsApp, Hangouts of Telegram bericht binnenkrijgt. De app Glimpse Notifications laat het beeldscherm een aantal seconden branden, wanneer je een melding binnenkrijgt van een app die jij gekozen hebt.

Glimpse Notifications

Standaard veranderd er niks bij het activeren van Glimpse Notifications. Je kiest vervolgens zelf de applicaties die dermate van belang zijn dat je wilt dat het scherm bij deze meldingen oplicht. Op deze manier kan je instellen dat je bij een nieuw DroidApp-bericht uit de DroidApp App wel wilt dat het scherm geactiveerd wordt, en dat bij een WhatsApp bericht niet het scherm laat oplichten.

Glimpse Notifications

Daarbij kan je de zogenoemde ‘Pocket Mode’ inschakelen. Deze zorgt ervoor dat het scherm niet oplicht als het in je zak zit of wanneer het toestel op zijn kop ligt. Deze functie lijkt echter niet geheel vlekkeloos te werken.

Handig aan Glimpse Notifications is dat je ook een periode in kunt stellen waartussen het beeldscherm niet op moet lichten, handig bijvoorbeeld in de nacht. De applicatie is erg handig en via onderstaande button gratis beschikbaar in de Google Play Store.

Glimpse Notifications
Glimpse Notifications
Ontwikkelaar: Nullgrad Apps
Prijs: Gratis

Bedankt voor de tip, Henk!

Lees ook

Reageer op dit artikel