Notey: nooit meer iets vergeten met deze geweldige app (review)

In de Play Store zijn tal van applicaties te vinden die je nooit meer iets laten vergeten. Althans, ze beloven dat allemaal. Met Notey heb je ècht een handige, uitgebreide applicatie waardoor je niks meer vergeet, inclusief Material Design en ondersteuning voor Google Now!

Notey

Notey onderscheidt zich met haar functionaliteit omdat het geen gewone taken-app is met de welbekende to-do lijsten. Wanneer in het menu de applicatie Notey wordt aangeraakt opent gelijk een pop-up venster waarna een icoontje gekozen kan worden. Dit icoontje kan daarnaast een bepaalde kleur meekrijgen.

Notey

Alarm

Ik gebruik zelf al langere tijd Notey en gisteren is er een update uitgebracht voor de app. Hiermee zijn een groot aantal nieuwe functies toegevoegd. Een daarvan is de mogelijkheid om een alarm met datum en tijd in te stellen. Op deze manier krijg je een herinnering als je een taak hebt ingesteld. Bij het menu met instellingen kan je dit eventueel uitschakelen.

Notey Google Now

Google Now ondersteuning

Nieuw in Notey is ook de Google Now ondersteuning. Door in Google Now de spraakbesturing te gebruiken en hardop te spreken ’take a note’ of ‘note to self’, kan je Notey instellen als applicatie die de notitie vervolgens opneemt. Erg handig!

Notey

Kleuren en pictogrammen

Er is keuze uit vijf kleuren en vijf pictogrammen. Op deze manier kan je de verschillende taken gemakkelijk onderscheiden van elkaar. De notities die je maakt in de app Notey komen namelijk niet in een lijst in een app te staan, maar in je notificatiebalk. Je kan niet alleen zelf notities toevoegen, je kan ook een link delen (bijvoorbeeld vanuit de browser) met Notey zodat je die website op een later moment nog kunt bekijken.

Notey

Het menu met instellingen is duidelijk. Je kan er voor kiezen of een notitie altijd bovenaan in de notifciatiebalk moet staan, of dat hij ook onderaan mag komen te staan. Je kan verder aangeven dat bij het wissen van alle meldingen in de notificatiebalk ook de Notey-notitie verwijderd moet worden, of dat deze een vaste positie behoudt in het overzicht.

Notey is een erg handige applicatie voor je Android-smartphone en biedt DashClock-widget ondersteuning. Notey is gratis te downloaden via onderstaande button. Notey is een absolute aanrader!

Notey - Notification Reminder
Notey - Notification Reminder
Ontwikkelaar: Jt19056
Prijs: Gratis

Notey
 • 9/10
  Vormgeving - 9.0/10
 • 9.4/10
  Gebruiksvriendelijkheid - 9.4/10
 • 9.2/10
  Mogelijkheden - 9.2/10
 • 9/10
  Snelheid - 9.0/10
 • 10/10
  Privacy - 10/10
9.3/10

Beoordeling

Pluspunten

 • Snel een notitie aanmaken
 • Ondersteuning Google Now
 • Geen advertenties
 • Slechts 886kb groot

Minpunten

 • Meer icoontjes en/of kleuren zijn welkom
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel