Days Since: terugkerende taken niet meer vergeten

Het uitstellen van een taak, of het onbewust (of bewust:)) vergeten van een taak sluipt er zomaar in. De app Days Since voorkomt dit op een slimme manier.

Met de applicatie Days Since word je herinnerd aan taken die om de zoveel tijd gedaan moeten worden. Als je bijvoorbeeld elke donderdag je vissenkom wilt schoonmaken, maar je daarvoor niet altijd de gelegenheid hebt kan je het zomaar vergeten. Als je de dag ervoor meer tijd hebt kan je in de applicatie aangeven dat je het dan gedaan hebt.

days since

Per taak kan je aangeven om de hoeveel dagen datgene gedaan moet worden. Desgewenst kan je er ervoor een notificatie van krijgen. Het overzicht van een taak bestaat uit een aantal tabbladen. Zo kan je inzien of je op schema ligt en of je je in het verleden wel braaf de ingestelde tijd hebt aangehouden.

days since

Statistieken geven je in een tabblad aan op welke andere dagen je je taak hebt uitgevoerd. Het herinneren van bijvoorbeeld wanneer je voor de laatste keer naar de kapper bent geweest, is met deze app verleden tijd. Days Since is er als gratis versie of als betaalde versie. De betaalde versie is vrij van advertenties, maar biedt verder dezelfde functionaliteiten.

days since

Tijdens het gebruik van de applicatie is er geen merkbare belasting op de batterij. De applicatie is 686 kb groot en maakt op de achtergrond een back-up van je taken, zodat je niet ineens je taak kwijt bent, stel je verwijdert er een per ongeluk. Tijdens het testen was er een bug, waardoor je niet achteraf meer kan aanpassen of je een notificatie wilde ontvangen.

days since

Days Since
Days Since
Ontwikkelaar: Paul Vezzetti
Prijs: Gratis

Days Since Free
 • 6.7/10
  Vormgeving - 6.7/10
 • 7/10
  Gebruiksvriendelijkheid - 7.0/10
 • 7.7/10
  Mogelijkheden - 7.7/10
 • 7/10
  Snelheid - 7.0/10
 • 7.5/10
  Privacy - 7.5/10
7.2/10

Beoordeling

Pluspunten

 • Uitgebreide statistieken
 • Notificaties

Minpunten

 • Geen light-thema
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel