Clean My House: een handige takenlijst voor het huishouden

Heb je een drukke agenda? En schiet het huishouden er daardoor vaak bij in? Clean My House zorgt ervoor dat je de structuur weer krijgt en niets per ongeluk overslaat. Maak een checklist en werk die op bepaalde dagen af.

Clean My House app

Het huishouden is een aardige taak en als je daarnaast ook een drukke agenda hebt vergeet je soms dingen. Daar is nu echter een oplossing voor; de app Clean My House – Task List. Maak een checklist per categorie en geef hierbij dagen aan wanneer je wat doet. Bij het aanmaken van een taak geef je deze een naam, kies je een categorie, datum en geef je aan of je die bepaalde taak bijvoorbeeld iedere zaterdag van de week uit dient te voeren. Er zijn ook zogenoemde ‘premium features’. Hiervoor betaal je €1,75. Hiermee kun je onder andere een dagelijkse back-up maken van je lijst, maar ook makkelijk zien wat je de rest van de week te wachten staat, en natuurlijk nog een hoop andere extra’s.

Huishouden

Wanneer je een categorie gaat kiezen zal je zien dat deze standaard in het Engels staan, maar je kunt de namen en kleuren aanpassen naar eigen wens. Dit kan je doen bij de instellingen, maar ook wanneer je een nieuwe taak aanmaakt. Verder kun je ook nog instellen op welk tijdstip je een melding krijgt van je taken. Je hebt dan de keuze om deze bijvoorbeeld een dag uit te stellen of gewoon die dag uit te voeren.

Als je de app opent zie je het takenlijstje voor de desbetreffende dag. Door een taak te selecteren heb je de mogelijkheid om deze te markeren als gedaan of over te slaan. Als je de taak overslaat komt deze na een aantal dagen weer naar voren. Zo hou je duidelijk bij wat je nog te doen staat of al gedaan is en wordt er niks meer vergeten.

Downloaden

De app Clean My House – Task List is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel