Oma Weet Raad: dé app vol tips, adviezen en oplossingen voor in het huishouden

De Oma Weet Raad app is een erg handig hulpmiddel in het huishouden. Wijnvlekken in je kleding eruit krijgen, omdat je iets te enthousiast hebt geproost op de feestdagen? Tips, adviezen, oplossingen en huismiddeltjes vind je allemaal in de handige Oma Weet Raad app.

Oma Weet Raad app

Aan het einde van het jaar zoeken we met zijn allen altijd weer de gezelligheid op van familie en vrienden. En velen zullen dan overheerlijke oliebollen bakken of een lekker wijntje drinken bij de open haard. Helaas gaat dit niet altijd goed en dus zullen velen eindigen met vlekken in hun kleding of een huis dat helemaal naar oliebollen ruikt. Zo zijn er natuurlijk nog tal van dingen te bedenken waar Oma altijd wel raad mee weet. Daar is de applicatie Oma Weet Raad voor.

Tips en antwoorden

Deze app geeft echt antwoord op al je vragen. Denk hierbij aan hoe je inktvlekken moet verwijderen uit verschillende stoffen en hoe je kauwgom uit je haar haalt. Vrijwel alle tips die je ooit hebt gehoord kan je zeker terug vinden in deze mooi vormgegeven app.

Je kunt de zoekfunctie gebruiken waar je een woord typt, waar je naar op zoek bent, of je gaat simpelweg bladeren in de rubrieken om zo uiteindelijk je antwoord te vinden.

Downloaden

Heb je dus een vraag waar je even geen antwoord op hebt en je denkt dat ‘Oma’ het wel zal weten, download dan deze app en je zult antwoord krijgen op je vraag. De OmaWeetRaad app is gratis te downloaden via de Google Play Store.

OmaWeetRaad
OmaWeetRaad
Ontwikkelaar: Vormkracht10
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel