Swipetimes Time Tracker: schitterende app geeft inzicht in taken en bezigheden

Wil je graag bijhouden hoe lang je bezig bent met bepaalde taken of hoe lang een project heeft geduurd? Of wil je graag op een eenvoudige manier je uren kunnen verantwoorden? Kijk dan eens naar de app Swipetimes Time Tracker. Deze erg strakke applicatie geeft schitterende statistieken en meer.

Swipetimes Time Tracker

Swipetimes is een zeer uitgebreide time-tracker die niet alleen mooi is vormgegeven maar ook efficiënt is en precies is wat je zoekt in een time-tracker. De app is gegoten in strak Material Design en geeft inzicht in taken en bezigheden, maar er is meer.

Met Swipetimes is het mogelijk om projecten aan te maken inclusief subtaken. Tevens is het mogelijk om de opgenomen data te exporteren naar Excel, XML of CSV. Ook is een backup maken naar de cloud één van de mogelijkheden. Als je dat nog niet genoeg vindt heb je ook nog de mogelijkheid om een synchronisatie uit te voeren met je Google Agenda.

Werking

De Swipetimes app werkt eigenlijk zeer eenvoudig. Je maakt een taak of een subtaak aan, en met een druk op de knop gaat de timer starten. Indien nodig stop je hem eenvoudig en de tijd wordt automatisch opgeslagen. Indien je later weer met dezelfde taak verder gaat start je de timer simpelweg weer met één druk op de knop.

Je kan van alle taken en projecten waaraan je gewerkt hebt een mooi overzicht krijgen van de bestede tijd. Dit kan per week, maand, jaar en natuurlijk ook per dag weergegeven worden.

Daarnaast kan je de Swipetimes app ook nog gebruiken met meerdere personen of gewoon voor jou alleen. Daarbij kan je bijvoorbeeld nog verschil maken tussen werk en privé. Doordat je de mogelijkheid hebt om profielen aan te maken zorg je er dus voor dat verschillende tijdsregistraties nooit door elkaar lopen.

Downloaden

Ben je geïnteresseerd in Swipetimes Time Tracker, dan kan je de app gratis downloaden via onderstaande button.

Swipetimes › Time tracker
Swipetimes › Time tracker
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel