Recurrence: nooit meer iets vergeten met deze handige, strakke app

Recurrence is een intuïtieve applicatie die je aan je meest belangrijke en onbelangrijke zaken helpt herinneren. Met deze applicatie hoef je dus nooit meer een taak te vergeten. De vormgeving van de applicatie is ook nog eens dik in orde met het Material Design.

Recurrence

Elke taak die je wilt uitvoeren kan je zeer eenvoudig invoeren in de Recurrence app met datum en tijd aanduiding. Om onderscheid te maken tussen prioriteit kan je voor jezelf een kleur geven aan de taken zodat je de meest belangrijke zaken eerst kunt afhandelen.

Recurrence

Voor elke taak kan je ook zeer eenvoudig aangeven of het vaker moet gebeuren. Zoals elke dag, week of elke maand. De applicatie zal je dan op een vooraf ingesteld moment erop attenderen dat je nog iets te doen staat. Verder kan je ook nog aangeven hoe vaak de taak herhaald moet worden. Om een klein beetje overzicht te houden in je taken kan je ze ook nog voorzien van één van de 294 iconen.

Recurrence

Taken

Als je het vaak lastig vind om al je taken te onthouden en je hebt nog steeds niet de juiste applicatie hiervoor gevonden dan is het zeker de moeite waard om deze app eens uit te proberen. Hij is gratis beschikbaar maar door een in app aankoop kan je alle functies krijgen en geef je de ontwikkelaar de mogelijkheid om zijn app verder te optimaliseren.

Downloaden

Recurrence kan je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Recurrence - Reminder & To-do
Recurrence - Reminder & To-do
Ontwikkelaar: Jonas Bleyl
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel