TimeTune Schedule Planner: plan je dag

Een goede planning is het halve werk wordt wel eens gezegd. Met de app TimeTune Schedule Planner kun je voor elke dag of situatie een planning maken. De applicatie is helemaal strak vormgegeven door het gebruik van Material Design.

TimeTune Schedule Planner

De app TimeTune Schedule Planner heeft als doel je meer te laten doen met je tijd. Door je tijd in te delen en er een vaste gewoonte van te maken hou je uiteindelijk tijd over. In de app kun je daarom allerlei verschillende schema’s maken die je kunt volgen. Zo kun je een tijdschema voor een werkdag of weekend maken.

timetune1timetune2
Je kunt per dag vervolgens aangeven welke activiteiten je wanneer gaat ondernemen. Via TimeTune kun je ook statistieken opvragen, zo zie je precies aan welke activiteit je het meeste tijd besteed.timetune3Bang dat je een taak vergeet? Geen nood, je kunt herinneringen instellen en daarbij ook kiezen op welke manier je herinnert wilt worden. Ook kun je routines klonen zodat je makkelijk een aangepast schema kunt maken.timetune4TimeTune is een fraaie, in Material Design vormgegeven applicatie die voor sommigen een uitkomst zal zijn. De gratis versie bevat advertenties maar deze zijn middels een in-app aankoop voor 1,99 te verwijderen. TimeTune kun je via onderstaande Google Play button downloaden.

TimeTune - Schedule Planner
TimeTune - Schedule Planner
Ontwikkelaar: TimeTune Studio
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel