Swipes: interessante taken-app geeft je overzicht

Wanneer je snel dingen vergeet is het handig om een herinnering te krijgen. In de app Swipes is het mogelijk om op een handige manier je taken te ordenen en zo nooit meer iets te vergeten.

Swipes

Sinds kort is Swipes ook beschikbaar voor Google Android. Nadat de applicatie lange tijd al onder een groot publiek geliefd was bij iOS-gebruikers is dus nu de tijd gekomen dat wij gebruik kunnen maken van Swipes.

Swipes Android

In Swipes kun je een lijst maken met daaronder sub taken, wanneer je taak hebt afgerond kun je deze afvinken. Zodra je alle taken hebt voltooid krijg je hiervan ook een melding.

Swipes Android

Swipen

Om een actie te voltooien kun je ervoor kiezen om naar rechts te swipen. Door naar links te swipen stel je de taak uit. De app heeft sinds kort Evernote integratie. Als je een notitie aanmaakt in Evernote met de tag swipes, dan zal deze in je to-do lijst verschijnen.

Swipes Android

Material Design

De app is erg gebruiksvriendelijk en ziet er overzichtelijk uit door de toepassing van het Material Design. Ook is het mogelijk om de achtergrondkleur zwart te laten weergeven of wit.

Het hoofdscherm geeft weer, welke taken voor vandaag nog open staan. Als je naar links veegt dan kom je in het rode overzicht waar taken staan die op een andere dag gepland staan.

Swipes Android

Als je een account aanmaakt kun je de to-do lijst laten synchroniseren met een andere telefoon of tablet. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat er geen tijden aan de taken gekoppeld kunnen worden. Deze optie is wel beschikbaar wanneer je een taak uitstelt en kiest voor ‘volgende week’. Wanneer de knop wordt ingehouden kan er een andere tijd ingevuld worden.

Swipes Android

De ontwikkelaars van Swipes hebben laten weten dat op termijn er ondersteuning komt voor Gmail. Daarbij staat ondersteuning voor Google Calendar ook op de agenda.

Swipes is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Play Store.

Ook interessant:

Swipes - Plan & Achieve Tasks
Swipes - Plan & Achieve Tasks
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel