Smart Unlock: ontgrendel je smartphone via WiFi of Bluetooth

Smart Unlock is een applicatie die iets kleins toch net weer een heel stuk makkelijker kan maken. Voordeel daarbij is dat de applicatie strak vormgegeven is in Material Design.

Smart Unlock

De handige Smart Unlock maakt het gemakkelijk om je toestel te ontgrendelen als je toestel buiten het bereik van een WiFi-netwerk reikt of Bluetooth. Op deze manier hoef je niet langer meer je toestel te ontgrendelen met een pincode of patroon.

Smart Unlock

Smart Unlock laat je tablet of smartphone ontgrendelen door verbinding te maken met een vertrouwd WiFi-netwerk of Bluetooth-apparaat. In de toekomst zullen ook NFC en locatie gebaseerde plekken toegevoegd worden aan de app. Voor de werking van de applicatie is daarnaast geen root nodig.

Smart Unlock

Naast het ontgrendelen van het toestel kan Smart Unlock ook je toestel vergrendelen middels een WiFi-netwerk of Bluetooth-apparaat. Smart Unlock is vormgegeven in Material Design en is de eerste zeven dagen gratis te gebruiken. Daarna kan je voor circa €1,82 een in-app aankoop doen om de applicatie ook daarna nog te kunnen gebruiken.

Smart Unlock

De ontwikkelaar van de applicatie meldt dat bij een groot aantal Samsung-toestellen de applicatie niet zal werken. Dit omdat Samsung aan de manier van vergrendeling van het toestel teveel heeft aangepast. Wel is de maker bezig met het oplossen hiervan.

Smart Unlock
Smart Unlock
Ontwikkelaar: Loading Home
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel