Clip Stack: een uitgebreid klembord

Clip Stack is een handige applicatie als je graag gebruik maakt van het klembord. Met Clip Stack haal je veel meer uit je klembord.

Clip Stack

Clip Stack is een app waarmee je eerder gekopieerde tekst kunt terugvinden. Wanneer je tekst op je smartphone of tablet kopieert, wordt dit opgeslagen op het klembord. Wanneer je een nieuwe tekst kopieert wordt de eerder gekopieerde tekst overschreven. Wanneer je veel knip-en-plak werk moet verrichten of graag bepaalde teksten opslaat, is Clip Stack een aanrader.

Clip Stack

Klembord

Clip Stack geeft je overzicht in teksten die je eerder naar het klembord hebt weggeschreven. De app geeft de mogelijkheid om teksten oneindig te bewaren of dat je na èèn dag of zeven dagen de geschiedenis wilt wissen.

Clip Stack

Favoriete items

Bij elk item wat opgeslagen wordt krijg je in Clip Stack de mogelijkheid om de desbetreffende tekst te delen via de welbekende wegen. Daarbij is het mogelijk om een item te voorzien van een ster waarbij je vervolgens ook snel kunt filteren op deze favoriete items. Je kan verder ook een zoekopdracht uitvoeren en zo snel je gewenste items terugvinden. Clip Stack is vormgegeven in Material Design en laat je ook snel een nieuw item toevoegen.

Clip Stack

Back-up functie

Tot slot biedt Clip Stack een back-up functie aan. Hierbij kan je ervoor kiezen om alleen items met ster op te slaan of alle items. Je kiest daarbij een periode tussen welke data de items gebackupt worden.

Clip Stack

Clip Stack is gratis te downloaden uit de Google Play Store en is vrij van advertenties. De app biedt ook ondersteuning voor Android Wear, maar die hebben we nergens kunnen vinden. Met een grootte van 1,28 MB is Clip Stack via onderstaande button te downloaden uit de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel