AlarmDroid 2.0: meer functies en Material Design voor wekker-app

De wekker-app AlarmDroid heeft in de Play Store een strakke update ontvangen. In AlarmDroid 2.0 zijn enkele nieuwe functies toegevoegd aan de app, maar de grootste vernieuwing is toch wel de komst van Material Design.

AlarmDroid

AlarmDroid is in een nieuw jasje gestoken. De update van vandaag naar versie 2.0 zorgt ervoor dat de applicatie nog meer mogelijkheden krijgt en vooral een nieuwe lik verf, iets wat eerlijk gezegd wel nodig was. Vanaf nu word je wakker met een alarmklok die vormgegeven is in Material Design.

alarmdroid

De update van AlarmDroid naar versie 2.0 geeft je verder de mogelijkheid om een donker-thema in te stellen of te kiezen voor moderne kleuren-thema’s. Tevens kan je op een nieuwe frisse manier de alarmtijd instellen en gebruik maken van de tegelweergave. AlarmDroid wordt nu ook uitgerust met ondersteuning voor Android backup manager. Uiteraard zijn er direct een aantal stabiliteits- en prestatieverbeteringen doorgevoerd.

alarmdroid

AlarmDroid is niet de enige wekker voor Android met Material Design. Eerder bespraken we al AlarmPad, PocketBell en de erg strak vormgegeven app Morning Routine.

AlarmDroid 2.0 kan je via onderstaande button gratis downloaden uit de Play Store.

AlarmDroid (alarm clock)
AlarmDroid (alarm clock)
Ontwikkelaar: smart software
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel