PocketBell Alarm Clock: uitgebreide wekker-app in Material

De wekker-app van PocketBell kan je wekker omtoveren naar een radio-speler. Er zijn diverse mogelijkheden om je wekker te stoppen, door bijvoorbeeld je telefoon op te tillen. Kortom een uitgebreide maar gebruiksvriendelijke wekker-app in Material Design. Maar er is nog veel meer mogelijk met PocketBell.

pocketbell

De wekker-app PocketBell is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn en ze hebben zoveel mogelijk onnodige features weggelaten. Met PocketBell stel je gemakkelijk een wekker in. Onder andere met de functie Smart Motion Control instelling stel je binnen een paar seconden je wekker in. Daarnaast kan je een alarm gemakkelijk hiermee herhalen.

pocketbell

Met Motion Control stop je de wekker door een simpele beweging met je telefoon te maken. Ook kun je de Motion Control zo instellen dat er een bepaalde handeling wordt uitgevoerd wanneer je de telefoon omdraait, optilt of schud. Dat geldt voor de functies: wekker stoppen, snoozen of op stil.

pocketbell

In de app zijn geen advertenties toegevoegd. PocketBell geeft aan de app altijd advertentie vrij te houden. Wel geven ze aan dat bepaalde radiostations automatisch starten met een advertentie, dat is niet te vermijden. Over radiostations gesproken, je kunt je favoriete radiostation instellen als wekkergeluid en door over je scherm te swipen zal de radio af blijven spelen, dit heeft als voordeel dat je bij een leuk nummer nog lekker verder kunt luisteren. Natuurlijk kun je ook je favoriete liedje instellen als wekker geluid. Zet het liedje op je telefoon en vervolgens kun je deze kiezen tijdens het instellen van je wekker.

Radio Alarm Klok - PocketBell
Radio Alarm Klok - PocketBell
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel