Google Klok 6.1: wakker worden met muziek van YouTube Music

Google Clock, in Nederland ook wel bekend als Google Klok, heeft een update gekregen. De wekker-app van Google biedt met versie 6.1 ondersteuning voor YouTube Music. Zo word je wakker met je favoriete muziek! Er is ook ondersteuning voor Pandora.

Google Klok 6.1 met YouTube Music

Vorig jaar werd Google Klok voorzien van een update waarbij je als gebruiker Spotify kon gebruiken. Je kon dankzij Spotify een afspeellijst of track kiezen in Google Klok en dus wakker worden met je favoriete muziek. Google heeft haar wekker-app nu uitgebreid met nog een aantal muziekdiensten; Pandora en YouTube Music. Vooral die laatste is voor Nederland (en België interessant).

Google Klok YouTube Music

YouTube Music is sinds vorig jaar beschikbaar in Nederland en geeft je toegang tot een enorme catalogus vol muziek. Wanneer je in Google Klok 6.1 kiest voor een ander wekkergeluid vind je bovenin beeld de optie YouTube Music en via de drie puntjes krijg je opties te zien om het tabblad wel of niet te verbergen. Om YouTube Music te gebruiken in Google Klok dien je wel te beschikken over YouTube Premium, waarvoor je uiteraard moet betalen.

Google Klok 6.1 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Klok
Klok
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel