Google Klok app ondersteunt nu Spotify voor je alarm: zo werkt het

Google heeft haar eigen wekker-app Google Klok voorzien van een nuttige update. Dankzij de integratie van Spotify kun je voortaan nog prettiger wakker worden met je eigen muziek. De feature is ook beschikbaar voor niet-betalende Spotify gebruikers.

Spotify in Google Klok

De Google Klok app is bijgewerkt met een update. Vanaf nu is het mogelijk om Spotify te integreren in de wekker-app en je te laten wekken door je eigen favoriete muziek. Om de Spotify-integratie te gebruiken hoef je alleen maar de laatste versies van de Google Klok app en de Spotify app op je telefoon te hebben. De functie is voor zowel voor Free als voor Spotify Premium gebruikers beschikbaar.

Google Klok Spotify

Bij het kiezen van het wekgeluid wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende dingen. Zo krijg je een overzicht te zien met onlangs afgespeelde nummers, maar kun je ook specifiek naar een track zoeken of de speciale “Morning Playlist” van Spotify gebruiken in de Google Klok app.

De functie wordt vanaf nu verspreid via de Google Clock app. Omdat het gaat om een gefaseerde uitrol, kan het even duren voordat de feature bij iedereen beschikbaar is. Spotify in Google Klok is beschikbaar op toestellen met Android 5.0 Lollipop en hoger.

Klok
Klok
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel