Google Klok 5.0: nieuwe snelkoppelingen en verschillende verbeteringen

De klok-app van Google heeft een update gekregen. Google Clock 5.0 bevat een aantal nieuwe snelkoppelingen. Het instellen van je wekker, timer of stopwatch is vanaf nu nog makkelijker geworden na de update.

Google Klok 5.0

In de nieuwe update van Google’s klok-app vinden we een aantal verbeteringen die de app nog beter maken. In versie 5.0 zijn boven niet meer enkel de icoontjes te zien, maar wordt de informatie hiervan aangevuld met tekst, ofwel labels. Hierdoor wordt de bediening verder verbeterd.

Google Klok 5.0

In Google Klok 5.0 zijn ook de timer en stopwatch verbeterd. Bij deze functies zijn icoontjes vervangen door teksten zodat je direct weet waar een functie voor is. Bij de tijdzones wordt voortaan ook weergegeven in tekst hoeveel tijdsverschil is met je huidige locatie.

Google Klok 5.0 Tijdzone

Ook zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd in de screensaver, de instellingen iets uitgebreid met betrekking tot het weergeven van de seconden en zijn enkele animaties en lettertypes verder geoptimaliseerd.

Update downloaden

De update naar Google Klok 5.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten dan kan je hier de APK alvast downloaden.

Klok
Klok
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel