Google’s Klok-app 4.5.1 houd je vanaf nu nog beter bij de tijd

Wie denkt dat de Google Klok applicatie geen updates ontvangt, heeft het mis. Met een nieuwe update naar versie 4.5.1 blijf je beter bij de tijd. Belangrijkste wijziging is de ondersteuning voor Direct Boot waarmee de wekker-functie een stuk betrouwbaarder is geworden.

Google Klok 4.5.1

Het wil nog wel eens voorkomen dat het alarm van je smartphone niet afgaat. De update voor de Google Klok applicatie moet daar verandering in brengen. Google Klok biedt vanaf nu ondersteuning voor Direct Boot. Direct Boot maakt het mogelijk om apps te starten tijdens het opstarten van je smartphone of tablet. Hierdoor blijf je notificaties en alarmen ontvangen als je telefoon spontaan herstart midden in de nacht. Voor de functie is wel Android Nougat benodigd.

Google Klok 4.5.1

De update brengt naast ondersteuning voor Android Nougat ook ondersteuning voor multi-window gebruik. Multi-window is een van de nieuwe functies in Android 7.0 Nougat. Gebruikers kunnen vanaf nu ook een waarschuwing verwachten als het alarm op stil staat. Deze update is al standaard aanwezig op de vierde Developer preview van Android Nougat.

Klok
Klok
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel