Time Converter & Wereldklok: altijd de juiste tijd bij de hand

Niet overal in de wereld is het even laat als in ons land. Over de hele wereld zijn er 41 verschillende tijdzones. Met de applicatie Time Converter & Wereldklok heb je altijd de juiste tijd binnen handbereik. Deze app gaat echter verder door de verschillende mogelijkheden die het heeft te bieden.

Time Converter & Wereldklok app

Met de app Time Converter kan je in één oogopslag zien hoe laat het ergens anders is. De applicatie is geheel vormgegeven in Material Design en is ideaal voor degenen die regelmatig te maken hebben met meerdere tijdzones. Denk aan veel (zaken-)reizen, familie in Australië of vrienden in New York.

Tijdzone

De applicatie laat twee tabbladen zien waar je in het ene tabblad de klokken van de verschillende ingestelde tijzones kunt zien en in het andere tabblad de geconverteerde tijd kunt zien. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven dat als het hier in Nederland 10:30 uur is, je de tijd in andere tijdzones wilt zien.

Agenda en delen

Vanuit Time Converter en Wereldklok kan je ook direct een agenda-item aanmaken voor die tijd. Ook kan je het overzicht met de tijden die je hebt ingesteld als tekst delen met je vrienden en familie.

Downloaden

Time Converter & Wereldklok is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Er worden geen advertenties weergegeven in de app eb er zijn geen in-app aankopen.

Wereldklok
Wereldklok
Ontwikkelaar: AtomicAdd Team
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel