Google Clock 4.3 uitgebracht met nieuwe animaties en schaalbare widgets

De klok-app van Google; Google Clock is voorzien van een update. Versie 4.3 is in verschillende opzichten verbeterd met bijvoorbeeld nieuwe animaties en meer mogelijkheden voor smartwatch-bezitters. De wekker-app van Google werd in juni vorig jaar uitgebracht in de Google Play Store.

Google Clock 4.3

In de Google Play Store wordt momenteel versie 4.3 uitgerold van de Google Clock app. Deze wekker-app van Google is met de update op verschillende gebieden verbeterd. Vanaf nu zijn er bij verschillende acties nieuwe animaties te zien die de vormgeving van de klok-app verbeteren. Mocht je in het bezit zijn van een smartwatch met Android Wear en een speaker, dan kan er vanaf nu gebruik gemaakt worden van ‘audio alerts’ op je smartwatch.

google clock 4.3

De widgets die meegeleverd worden met de Google Clock app zijn vanaf nu schaalbaar waardoor je zelf de grootte van zowel de analoge als de digitale klok kunt bepalen. Door te kiezen voor bijvoorbeeld een kleinere widget hou je meer ruimte over voor snelkoppelingen naar apps en andere widgets. De update Google Clock 4.3 wordt vanaf nu uitgerold via de Play Store en is te downloaden via onderstaande button.

Google Clock 4.3 widget

Klok
Klok
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel