Timely: wekker-app krijgt grote update

De wekker-app Timely heeft een grote update ontvangen in de Google Play Store. Timely is een populaire wekker-app die ongeveer een jaar geleden over werd genomen door Google. Timely 1.3 krijgt diverse nieuwe interessante functies mee met de update. Nieuw is onder andere de ondersteuning voor Google Now in Timely.

Timely

Timely 1.3

Timely staat bekend om het strakke, simpele maar kleurrijke uiterlijk. De wekker-app is door een grote groep gebruikers erg geliefd en werd ongeveer een jaar geleden zelfs overgenomen door Google. In de tijd tussen de overname en nu bracht Google slechts een paar kleine updates uit. Nu is de tijd aangebroken dat Timely eens een grote update kreeg, naar versie 1.3.

Timely

Wekkertonen en Google Now

In Timely 1.3 is het nu (eindelijk) mogelijk om eigen geluiden in te stellen als wekkertoon. Eerder was het alleen mogelijk om door Timely geselecteerde wektonen in te stellen. Wanneer een alarm ingesteld is, krijg je hier van voortaan ook een melding. Ook de snooze-instellingen zijn in versie 1.3 van Timely uitgebreid. Ook nieuw is de Google Now ondersteuning. Wanneer je middels spraakinvoer aangeeft dat je een alarm wil zetten, zal Google Now je voorstellen om dit alarm met Timely in te stellen.

Timely

Timely en Android 5.0

Wanneer je smartphone draait op Android 5.0 Lollipop of hoger heeft Timely nog een aantal nieuwe interessante toevoegingen aan boord. Zo zijn de notificaties voortaan een stuk kleurrijker en is ook de action-bar en notificatiebalk in een kleurrijk jasje gestoken. In de nieuwe versie van Timely 1.3 is verder onder de motorkap de ondersteuning toegevoegd voor de nieuwe alarm-API. Uiteraard zijn ook met deze update enkele bugs gefixt.

timely

Wil je de wekker-app Timely ook proberen? Download Timely 1.3 gratis via onderstaande button uit de Play Store.

Timely - Wekker
Timely - Wekker
Ontwikkelaar: Bitspin
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel