Newday Alarm Clock: wakker worden met Instagram-foto’s

Er is voor Android een ruim aanbod aan applicaties waarmee je op een speciale manier gewekt kunt worden. De applicatie Newday is een speciale wekker-app die jou wakker maakt met een foto. Wij leggen uit wat de app allemaal doet.

Newday

Newday

Wil je eens op een andere manier wakker worden, dan is de app Newday zeker het installeren waard. Deze applicatie maakt je wakker terwijl je de mooiste Instagram-foto’s te zien krijgt. Er zijn verschillende categorieën waarmee je op kunt staan, zoals: New York, Travel, Fitness, Beards, Adventure en nog vele andere. De foto’s die verschijnen zijn gemaakt door fotografen die door de ontwikkelaar van Newday zijn geselecteerd, waardoor de beste foto’s worden getoond.

Newday

Newday is vormgegeven in Material Design en laat je eenvoudig meerdere alarmen instellen waarbij je ook de dagen kan kiezen. Met de pijltjestoetsen kan je gemakkelijk de tijd instellen. Wat toch wel jammer is, is dat je enkel per vijf minuten de tijd kan instellen. Wanneer de wekker afgaat, krijg je de foto te zien waarbij je direct het alarm kan stoppen of kan snoozen. Wanneer je twee keer op de foto tikt, kan je de foto direct bekijken en ‘liken’ op Instagram.

Newday

Wil je de wekker-app Newday ook proberen? Download Newday dan via onderstaande button gratis uit de Google Play Store.

Newday Photo Alarm Clock
Newday Photo Alarm Clock
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel