Morning Routine: wakker worden in stijl

Een wekker is meestal een vreselijk apparaat, zeker als je nog eens lekker om wilt draaien. De wekker-app Morning Routine probeert hier verandering in te brengen, weg met die lelijke wekker en goedemorgen Morning Routine!

Morning Routine

De app Morning Routine is een wekker applicatie, volledig vormgegeven in het Material Design. Waar andere applicaties nog druk bezig zijn heeft Morning Routine zijn zaakjes goed voor elkaar. In onderstaande video kun je een preview zien van hoe de app werkt!

Wekker functies

Je kunt Morning Routine gebruiken als standaard wekker, maar je kunt ook het snoozen moeilijker maken. Als je vaak snoozed of een belangrijke afspraak hebt, dan kun je de wekker zo instellen dat je een barcode moet scannen om je wekker uit te zetten.

Screenshot_2014-11-24-22-51-10 Screenshot_2014-11-24-22-51-17
Ook kun je een volgorde geven aan je “snooze patroon”, zo kun je het barcode scannen combineren met een simpele tap to turn off. Als een alarm is uitgeschakeld kun je Morning Routine ook nog extra handelingen laten verrichten, zoals het openen van een website of app.
Screenshot_2014-11-24-22-52-58

Maak me wakker

Je kunt Morning Routine morgenochtend meteen proberen, door hem nu alvast gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Morning Routine - Alarm Clock
Morning Routine - Alarm Clock
Ontwikkelaar: Agens AS
Prijs: Gratis+

Via

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel